Waarom

Je kent het vast wel, je hebt een paar mooie foto's gemaakt van je familie, huwelijk of pasgeboren baby en je wil deze vol trots delen met je vrienden.

Direct per e-mail versturen lukt niet (té groot), op Facebook en of Hyves loop je het risico dat de hele wereld kan meekijken, en bij vrijwel alle andere mogelijkheden knipperen de advertenties je voor de ogen.

Omdat de foto's, video's en documenten die je met je familie en vrienden wil delen vaak privacy gevoelig zijn hebben wij FaPiVi gemaakt. Puur het delen van die mooie momenten op een makkelijke en veilige manier. Dat is FaPiVi.

Dit is FaPiVi


ABC

Eenvoudig

Fluitend je bestanden uploaden, delen en bekijken.
Géén extra software nodig, niets installeren of downloaden.Locker

Veilig

Je FaPiVi beveilig je simpel met een sleutel die je zelf instelt.Stopwatch

Snel

FaPiVi is gemaakt op snelheid, daarmee bedoelen we in het gebruik algemeen en ook bij het versturen of laden van je documenten.


NEEM OOK EEN FAPIVI
Fapivi
Hoofdmenu
Uploaden
Vrienden
Uitnodiging
Diavoorstelling

Hoofdmenu Het hoofdmenu van je FaPiVi. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving. Je kiest voor het maken van een nieuwe collectie, je beheert je vrienden of wijzigt je instellingen.

Uploaden Het versturen van je documenten vanaf je pc is bij ons niet alleen erg makkelijk, ook gaat het erg snel. Door de foto's vóór verzending al kleiner te maken kun je met FaPiVi je foto's veel sneller uploaden.

Vrienden Na het uploaden van je foto's, video's en documenten in je collectie kun je snel en gemakkelijk je vrienden toevoegen. Wanneer je personen toevoegt aan je FaPiVi ontvangen ze direct een uitnodiging om te komen kijken.

Uitnodiging Na het maken van je Collectie, of slechts een update, kun je met FaPiVi snel en simpel een e-mail berichtje versturen aan je vrienden. Één klik op de knop en je vrienden en Familie zitten midden in je fantastische collectie.

Diavoorstelling En hier is het dan, fullscreen kunnen jij en je vrienden genieten van je mooie momenten op foto en video. Documenten kan men direct downloaden. Géén extra software nodig, geen reclame of apart account nodig. Snel, safe en simpel! Dat is FaPiVi

Vragen? Klik hier en neem contact op met onze helpdesk. Ze helpen je graag verder.
Wist je dat FaPiVi klanten 7 dagen per week, via e-mail, gratis helpdesk ondersteuning krijgen?