Zo makkelijk is documenten delen op het web met FaPiVi

FaPiVi is gemaakt om snel, makkelijk en veilig je mooiste documenten te kunnen delen via het internet. We vinden het daarbij belangrijk dat je zonder enige technische kennis dit kunt doen met al je vrienden op vele verschillende computers, laptops of zelfs tablet pc's.

Camera, mobile

1. Maak documenten

Arrow right

Transfer files

2. Zet je de bestanden
op je PC of laptop


Arrow down

Upload files

3. Verstuur alles via je Browser naar je FaPiVi

Arrow down

Upload files

4. Één klik verder en je nodigt al je vrienden en
familieleden uit om ze te bewonderen.

NEEM OOK EEN FAPIVI

Upload files

FaPiVi is geen
extra software

FaPiVi foto's kun je delen met familie en vrienden die zelf geen FaPiVi hebben. Ook heb je zelf geen extra software nodig. Het enige dat je nodig hebt is een internet verbinding en een browser.

Upload files

Fapivi heeft
geen reclame

Van mooie momenten moet je ongestoord kunnen genieten zonder afleiding! Daarom geen advertenties en geen doortrapte email campagnes van andere partijen. Uiteraard zijn ook al je persoonsgegevens bij ons veilig en worden niet aan 3den verstrekt.

Upload files

Fullscreen

Met FaPiVi kun je makkelijk je foto's als een diavoorstelling fullscreen bekijken. Zie je er een mooie tussen? Dan download je deze met 1 druk op de knop naar je pc.

Upload files

Greetz.nl

Waarom zouden we online biljven? Dankzij de koppeling met Greetz kun je met één druk op de knop je foto op een ansichtkaart versturen!


NEEM OOK EEN FAPIVI