Fapivi
Hoofdmenu
Uploaden
Vrienden
Uitnodiging
Diavoorstelling

Hoofdmenu Het hoofdmenu van je FaPiVi. Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke omgeving. Je kiest voor het maken van een nieuwe collectie, je beheert je vrienden of wijzigt je instellingen.

Uploaden Het versturen van je documenten vanaf je pc is bij ons niet alleen erg makkelijk, ook gaat het erg snel. Door de foto's vóór verzending al kleiner te maken kun je met FaPiVi je foto's veel sneller uploaden.

Vrienden Na het uploaden van je foto's, video's en documenten in je collectie kun je snel en gemakkelijk je vrienden toevoegen. Wanneer je personen toevoegt aan je FaPiVi ontvangen ze direct een uitnodiging om te komen kijken.

Uitnodiging Na het maken van je Collectie, of slechts een update, kun je met FaPiVi snel en simpel een e-mail berichtje versturen aan je vrienden. Één klik op de knop en je vrienden en Familie zitten midden in je fantastische collectie.

Diavoorstelling En hier is het dan, fullscreen kunnen jij en je vrienden genieten van je mooie momenten op foto en video. Documenten kan men direct downloaden. Géén extra software nodig, geen reclame of apart account nodig. Snel, safe en simpel! Dat is FaPiVi